Trainingen

Trainingen

Al onze trainingen zijn incompany. De genoemde prijs per dag, is dus altijd voor een groep.

CreaSense: flexibel omgaan met verandering

We zijn allemaal onderdeel van de netwerksamenleving. En dat vraagt om een flexibele manier van denken en van doen. Van anders kijken en nieuwe wegen bewandelen. In verbinding met de ander. Dat geldt voor jou als mens en voor ons als maatschappij.

Wij geloven geloof in het nieuwe samenspel van overheid, samenleving en bedrijfsleven. In maatschappelijke innovatie, in co-creatie en de inzet van het collectief gedachtegoed. Een ding staat vast: je moet er lenig voor kunnen denken.

Minder besturen, meer verbinden
Daarom helpen wij vernieuwende beslissers in de publieke sector trefzekere stappen te zetten: minder besturen, meer bemiddelen en meer verbinden. Je sluit aan, beweegt mee, ondersteunt en faciliteert. Je doorbreekt oude denkpatronen en vergroot je slagkracht.

De trainingen van CreaSense maken je creatiever en je brein leniger. Met als resultaat meer plezier in je leven én in je werk!

Niet gevonden wat je zoekt?
Vertel het ons, we helpen je graag verder.

Neem contact op

De training Mindmappen heeft mijn verwachtingen overtroffen. Uitstekende balans tussen theorie en praktijk. Ik kan het geleerde direct toepassen in projecten, voor problem solving, brainstormen en presentaties. – Ton Domen, Innovation manager© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.