Lenig Denken

Duur: 1 dag
Groep: 6-12 personen
Kosten: € 2.100,- per dag
Inclusief het boek Lenig Denken

Trainer:
Marenthe de Bruijne en/of Rineke Rust

Ik wil meer weten over Lenig Denken

« terug naar Trainingen

Leer creatief denken en flexibel omgaan met veranderingen

Het oprekken van je denkvermogen betekent leren spelen met perspectief. Niet oordelen maar nieuwsgierig zijn. Je verbeeldingskracht gebruiken en je fantasie de vrije loop laten. Beren op de weg? Wandel er eens omheen en kijk wat dat voor mogelijkheden oplevert.

 

http://www.youtube.com/watch?v=4oDDFuFNYuU

 

Wat is lenig denken?

Het verzinnen van creatieve oplossingen is soms hard nodig door veranderingen in ons eigen leven en in de wereld om ons heen. Met Lenig Denken leer je los te komen uit vastgeplakte routines en verleg je gebaande paden in je brein. Dat geeft je slagkracht. Je bedenkt makkelijker nieuwe oplossingen met als resultaat: innovatie.

De training Lenig Denken is een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf en collega’s wil trakteren op nieuwe, leuke en praktische manieren om samen te werken aan concepten. Een must! -Heleen Weerkamp, communicatiespecialist ProWonen

Voor wie is lenig denken?

Het is een misverstand dat creativiteit alleen is weggelegd voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en andere artistieke types. Je kunt leren tussen logica en intuïtie te schakelen. Lenig denken helpt je daarbij.

Zit je in een (werk)omgeving die aan het veranderen is? Wil je originele oplossingen bedenken, nieuwe invalshoeken vinden en flexibel omgaan met verandering? Dan is Lenig denken ideaal voor jou.

Iedere deelnemer krijgt het boek ‘Lenig Denken’ mee naar huis!© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.